Header Image

Myworkout fellestrening

Dette er et lavterskel og gratis treningstilbud ute i frisk luft til deg som ønsker å komme i form på en forskningsbasert, effektiv og motiverende måte.
Treningen går ut på å gå/løpe i motbakke i 4 minutters intervaller med 4 minutters pauser i mellom intervallene. Man blir andpusten uten å kjenne ubehag. En full treningsøkt med 6 minutters oppvarming varer i totalt 34 minutter.
Vi bruker treningsappen Myworkout GO til gjennomføring av treningen. Den er gratis å laste ned og bruke. Man kan velge å oppgradere til premium medlemskap i appen for den som ønsker, men det er ikke nødvendig for selve gjennomføringen.
Du er hjertelig velkommen til å delta uansett hvilken form du er i eller hvor gammel eller ung du er. Du kan komme alene eller sammen med en venn, det bestemmer du. Denne treningsgruppen går vanligvis av seg selv etter at Myworkout har administrert den i noen sesonger. I forbindelse med Trondheim Playground vil det være personer fra Myworkout tilstede for å svare på spørsmål og sette i gang treningen. Dere kan også sende spørsmål om appen eller trening til post@myworkout.no.
Her er det folk i alle fasonger og utgaver, fra helt utrente som ikke husker sist man gjorde noe som lignet på trening, til aktive mosjonister som skal sette personlig rekord i maraton.
Vi teller ned fra 3-2-1-GÅ presis kl 20.
Velkommen!

September 3

20:00

– 20:40

(40′)

Bekken Gård