Header Image

Hva må du tenkte på når en webløsning skal designes?

Design er mer enn farger og skrifttyper. Design avgjør hvordan og hvor godt et produkt eller en nettside fungerer. Man sier gjerne at «vakre ting fungerer bedre», men et godt design må også ha gjennomtenkte og intuitive funksjoner. Design er; hvor du plasserer en knapp, hvordan innholdet struktureres, språket som brukes for å veilede brukeren, konsekvent navigasjon, hvordan innholdet gjøres tilgjengelig på mobil og for brukere med spesielle behov, hvilke ikon du kombinerer. Design er også hvordan farger, fonter og layout brukes aktivt for å gjøre det lettere for brukeren å få oversikt og skille ulike typer innhold fra hverandre. Torgeir gir deg en innføring i hva man bør tenke på når en brukervennlig digital tjeneste skal designes. Lær mer om hvorfor godt design er avgjørende for å skape løsninger som folk liker å bruke og hvorfor design bør være en del av prosjektet fra start.

Meld deg på Torgeir fra Increo sitt innlegg på Trondheim Playground 06. september klokken 14:00-15:30. Arrangementet er gratis og holdes i Increo sine lokaler (Innherredsveien 7A på Solsiden).

Torgeir​ Stige​ er designer og har bred erfaring innenfor fagfeltet. Før han startet som interaksjonsdesigner hos Increo arbeidet han blant annet med å utvikle, effektivisere og digitalisere Gjensidige sine tjenester. Torgeir har også bakgrunn innen merkevarebygging, grafisk design og produktutvikling​.​

September 4

14:00

– 15:30

(1h 30′)

Increo – Innherredsveien 7a

Mer info