Header Image

Fintech Academy: Future of Investments @F3, Sparebank 1 SMN

NTNU Accel slår på stortromma under Trondheim Playground, og ønsker publikum velkommen til tredje versjon av F3 FintechAcademy: Future of Investments & Crowdfunding Expo!

NTNU Accel, Sparebank 1 SMN og Norsk Crowdfunding Forening samler den nye Norske investeringsbransjen sammen med ledende Europeiske innovasjonsaktører innen seed investeringer og crowdfunding. Vi har invitert foreningens medlemmer, Spleis, Startskudd, FUNDE, Spark-Up, Folkeinvest, Dealflow, Crowdworks, Fundingpartner, PERX, Kredd og Fjong til å stille ut på «Crowdfunding Expo’en» og presentere hvordan de ser på fremtiden av crowdfunding.

Vil Crowdfunding eller Crowdinvesting transformere den tradisjonelle forretningsmodellen for investeringer? Funderbeam, kåret til Europas #1 Fintech selskap i 2017, samt Lucy Fund, et nyskapende Irsk seed-fond med 150 investeringer, kommer for å gi oss svar og reise spørsmål for fremtiden

Etter arrangementet er det mulig å melde seg på middag og afterparty. Deltaker må selv betale for middag. Restaurant vil bli annonsert i august.

PROGRAM
14.00: Crowdfunding i Norge, Geir Atle Bore, Norsk Crowdfunding Forening og CEO FundingPartner
14:10: En ny investeringsverden, Funderbeam
14.25: Fremtidens Investeringer, Lucy Fund
14.40: Investeringspanel: «nye vs. gamle investeringsmodeller»
15.20: Crowdfundng Pecha Kucha
16.00: Mingling i «Crowdfunding Expo»
18.00: Crowdfunding Dinner & AfterParty

Påmeldingsfrist: 25. august kl. 24:00.

August 27

14:00

– 17:00

(3h)

Sparebank 1 SMN – Søndre gate 4

Påmelding