Header Image

Få den beste webløsningen – Bli en god bestiller

“Vi trenger en bedre nettbutikk – kan den være ferdig neste måned og hva koster det?”

Hvis du tenker at dette er jo en god start på å bestille en webløsning – så er dette foredraget perfekt for deg. Vi har fått mange forskjellige henvendelser lignende dette utsagnet, og de fleste er vage, lite konkrete og kan virke som de bare må kaste seg på den digitale reisen, uten helt å vite hvorfor eller hvordan.

Må man egentlig være en god bestiller? Og har selve forespørselen egentlig noe å si på hvilket produkt man får? Svaret er et rungende ja til begge deler, men det er ikke lett, hvertfall ikke hvis man ikke har gjort det mange ganger før.

Som det første av Increos tre foredrag skal vi snakke om hva som skal til for å bestille en god webløsning og få en nettside som dekker organisasjonens behov. Foredraget er spesielt utformet til dem som ikke vet helt hvor man skal starte, og hva som skal til for å bli trygg på at man får formidlet sine krav og ønsker. Vi deler tanker, tips og verktøy slik at du etter foredraget kan sette i gang og bestille den beste webløsningen for dere.

Juli Victoria Pramm har en allsidig bakgrunn med bachelor i grafisk kommunikasjon og design, og videreutdanning innen prosjektledelse og markedsføring. Som nyutdannet startet hun sammen med noen venner et designfirma i København innen hun flyttet tilbake til Norge. I 2013 startet Juli som prosjektleder og rådgiver hos Increo.

Meld deg på Juli fra Increo sitt innlegg på Trondheim Playground 03. september klokken 14:00-15:30. Arrangementet er gratis og holdes i Increo sine lokaler (Innherredsveien 7A på Solsiden).

September 3

14:00

– 15:30

(1h 30′)

Increo – Innherredsveien 7a

Mer info